MASSAGE

FORKÆL DIN KROP OG SLIP AF MED SPÆNDINGER

Massage til gravide og efterfødsel, der tilpasses efter behov og ønsker. Forkæl din krop.

MASSAGE

FORKÆL DIN KROP OG SLIP AF MED SPÆNDINGER

Massage til gravide og efterfødsel, der tilpasses efter behov og ønsker. Forkæl din krop.

Massage til forskellige situationer:

Om massage

Massage har en bred vifte af fordele for kroppen og sindet. Det kan lindre muskelspændinger, reducere smerte og øge blodcirkulationen. Massage kan også hjælpe med at mindske stress og angst ved at frigive endorfiner og fremme afslapning. Mange oplever forbedret velvære og mentalt fokus efter en massage.

Hos Aarhus Baby Univers kombineres vores massage med en jordemoderkonsultation. Din tid starter med med samtale om din graviditet og/eller fødsel med din massør, som også er jordemoder. Massagebehandlingen er derfor en udvidet jordemoderkonsultation, hvor vi kommer omkring relevante emner. Det kan du læse mere om herunder.

Din massør

Simone Birch Østergaard jordemoder og vores massør. De lange massagebehandlinger (50 minutter) er derfor en del af en jordemoderkonsultation.

Gravidmassage

Gravidmassage er ægte selvforkælelse og en vidunderlig metode til at få ro balance i nervesystemet. Giv dig selv en velfortjent pause og mærk, hvor dejligt det er at ligge på maven på vores luksus briks med plads til maven.

Hos Aarhus Baby Univers udføres behandlingen af en jordemoder, og massagen på 50 min. kan kombineres med en jordemoderkonsultation. Din tid starter med en kort jordemodersamtale, og du tilbydes: en udvendig undersøgelse, hvor barnet placering og størrelse kontrolleres. Vi kan også lytte til barnets hjertelyd, så du kan høre med.

Massagebehandlingen er derfor en udvidet jordemoderkonsultation, hvor vi kommer omkring de emner som har betydning for dig. Det kan være plukkeveer, fødsel, arbejdsmiljø eller smerter.

Vores gravidmassage er med til at reducere graviditetsrelaterede smerter og ubehag, forbedre blodcirkulationen, mindske hævelse i ankler og fødder, og behandlingen fremmer afslapning og bidrager til stressreduktion.

25 min: 395 kr.
50 min: 750 kr.
300 kroner i tilskud fra “danmark” ved 50 minutters tid.

Afbud skal ske seneste 24 timer før din tid ellers betales 50 % af prisen.

Efterfødselsmassage

Når du kommer til efterfødselsmassage, kombineres din behandling altid med en jordemoderkonsultation. Vi gennemgår, hvordan du har det fysisk og mentalt efter dit barns fødsel.

Afslappende massage efter fødslen er en kæmpe gave for alle nybagte mødre. Spændinger lindres, kroppen finder ro, og du får en lille, velfortjent pause. Massagen fremmer din kropsbevidsthed, som kan være forandret under graviditeten og efter fødslen. Har du fået spændinger i skuldre og nakke i forbindelse med amningen, kan vi tage os kærligt af det.

Massagen kan desuden reducere stress og angst, som indimellem melder sig de første uger og måneder i rollen som mor. Efterfødselsmassage er en skøn og berigende måde at nære sig selv, og det giver adgang til fornyet energi og overskud både til dig og din baby.

Pris
25 min: 395 kr.
50 min: 750 kr.
Tilskud fra “danmark” på 300 kroner ved 50 minutters tid

Afbud skal ske seneste 24 timer før din tid ellers betales 50 % af prisen.

Babymassage på hold

Vi slår dørene op for et relevant og super hyggeligt arrangement for mødregrupper, fædregrupper og babyer. Vi byder jer velkommen i vores hyggelige rammer eller hjemme hos jer. I lærer at give jeres babyer massage og får gode råd med på vejen. Hvis I har behov for det kan vi lave en status på vægt, amning og eventuelle andre spørgsmål I måtte have.

Varighed: 2 timer
Pris: 2000,- kr. som fordeles mellem antallet af deltager.

Afbud skal ske seneste 24 timer før din tid ellers betales 50 % af prisen.

Babymassage er godt for:
  • Babys udvikling af kropsbevidsthed
  • Samværet mellem barn – forældre
  • Babys søvn
  • Beroligelse af nervesystem for både mor/far og baby
  • Forebyggelse og lindring af mulige spændinger
  • Stress efter tigerspring
  • Fordøjelse og mavekneb
  • At øge babys følelse af tryghed og nærhed