AKUPUNKTUR

OPNÅ BEDRING AF FYSISKE GENER I KROPPEN

Der findes akupunkturpunkter på hele kroppen. Når punkterne aktiveres med nålene, styrkes kroppens egne ressourcer til at opnå optimal balance.

AKUPUNKTUR

OPNÅ BEDRING AF FYSISKE GENER I KROPPEN

Der findes akupunkturpunkter på hele kroppen. Når punkterne aktiveres med nålene, styrkes kroppens egne ressourcer til at opnå optimal balance.

Om akupunktur

Akupunktur bidrager til balance og bedring af fysiske gener i kroppen. Behandlingsformen stammer fra Kina og er en holistisk behandling med små nåle, der lægges forskellige steder på kroppen. Der findes medianbaner og akupunkturpunkter på hele kroppen.

Når punkterne aktiveres med nålene, styrkes kroppens egne ressourcer til at opnå optimal balance. Du kan læse mere herunder om, hvordan akupunkturen kan bruges til disse gener.

Fertititetsfremmende akupunktur

Er du i fertilitetsbehandling eller vil du bare gerne forberede din krop optimalt til en kommende graviditet, kan akupunktur være en effektiv behandlingsform. Udover at forbedre kroppens generelle balance, kan behandlingen også fremme regelmæssige menstruationer, ægløsning, forbedre sædkvaliteten og øge chancerne for at opnå graviditet på naturligvis. Er I midt i en fertilitetsbehandling, kan kombinationen mellem denne behandling og akupunkturen samlet også forbedre sandsynligheden for at blive gravid.

Varighed: 40 min
Pris: 500 kroner

Graviditetskvalme

Kvalme i graviditeten er en hyppig gene, som mange gravide oplever. Det kan være en let morgenkvalme og det kan i den anden ende af spektret være en invaliderende heldøgnskvalme, der føles som regulær sygdom.

Vi har virkelig gode erfaringer med at behandle kvalme med akupunktur. Mange oplever, at kvalmen letter allerede efter første behandling, og andre kommer et par gange før effekten er tydelig. I bedste fald kan kvalmen helt elimineres.

Når du får akupunktur for kvalme i Aarhus Baby Univers vil du første blive tilbudt en grundig samtale. Vi hjælper dig med råd til relevante vitaminer og vi fungerer som din sparringspartner, således du får de bedste kostanbefalinger med inden du går.

Varighed: 40 min
Pris: 500 kroner

Væske i kroppen

Væske i kroppen kan føre til en fornemmelse af at arme, hænder og fingre sover. Det kan være svært at holde på en kuglepen eller børste sine tænder. De fleste vil hurtigt føle sig generede af at fingrene eller hænderne sover. Heldigvis kan akupunktur være et effektivt våben mod væskeophobningerne. Du får udover akupunkturen altid genelle råd om fysiske øvelser, kost og andre selvhjælpsmetoder. Har du væske i kroppen i et opfang, der generer dig kan du med fordel kombinere akupunkturbehandlingen med gravidmassage. Oplever du fortsat ubehag efter fødslen kan du fint behandle med akupunktur på det tidspunkt.

Varighed: 40 min
Pris: 500 kroner

Hovedpine

Hovedpine før, under eller efter graviditet kan skyldes mange forskellige ting. Ofte er det spændinger, der generer, andre gange er det hormonelle ubalancer eller kropsholdingen, der giver hovedpine. Akupunktur virker afslappende på spændte muskelgrupper og balancerer dit hormonsystem.

Varighed: 40 min
Pris: 500 kroner

Bækkensmerter

Graviditet og fødsel er belastende for dit bækken. Det at bære graviditeten kan føre til smerte både foran ved kønsbenet og bagpå ved korsben og lænd. Akupunktur er en effektiv og hurtigt virkende behandlingsform. Nålene fremmer balancen i bækkenet, og virker afslappende på spændinger i musklerne omkring bækkenknoglerne. Døjer du med iskiassmerter, lændesmerter, bækkenløsning eller andre bækkenrelaterede smerter kan du få hjælp med akupunktur. Ofte er der effekt allerede efter 1 behandling, andre gange skal der 2-3 behandlinger til.

Varighed: 40 min
Pris: 500 kroner

Fødselsmodnende akupunktur

Fødselsmodende akupunktur understøtter kroppens evne til at lave veer, det blødgør vævet omkring livmodermunden, øger hormonproduktion og understøtter kroppens evne til at gå spontant i fødsel.

Varighed: 40 min
Pris: 500 kroner