FØDSELSANGST

FÅ FYSISK OG MENTAL RO OMKRING DIN FØDSEL

Hvis du er bange for din forestående fødsel, kan vores fødselsangstsamtale hjælpe til at finde en fysisk og mental ro.

FØDSELSANGST

FÅ FYSISK OG MENTAL RO OMKRING DIN FØDSEL

Hvis du er bange for din forestående fødsel, kan vores fødselsangstsamtale hjælpe til at finde en fysisk og mental ro.

Om fødselsangstsamtale

At føde et barn er en livsforandrende begivenhed, der hviler på en række uforudsigelighedsfaktorer. Vi kender ikke alle detaljer på forhånd, og der opstår en følelse af at tabe kontrollen. Jo mere bange og ængstelige vi bliver, jo mere får sindet brug for at opnå kontrol.

Angst opstår primært på baggrund af tanker, der advarer os om, at noget kan være farligt. Tanker skaber følelser og angsten forstærkes, fordi den nu også mærkes i kroppen via følelsesregistret.

Hvis du er bange for din forestående fødsel, kan du via samtale og konkret planlægning med en fødselsekspert, blive hjulpet til at finde en fysisk og mental ro.

Både du og dit barn fortjener et roligt og harmonisk nervesystem, når I skal mødes for første gang.
Faktisk viser studier, at fødslens forløb bliver mindre kompliceret, varer kortere tid og opleves mindre smertefulde, hvis den fødende er i mental balance, føler sig tryg og har forberedt sig grundigt optil fødslen.

Ofte er én samtale nok. Ind imellem skal der et par stykker til. Du får altid konkrete værktøjer, en fødselsplan og konkrete øvelser med efter samtalen.

Du kan med fordel også se mere om vores fødselsforberedelse enten individuelt sammen med din partner eller på hold, hvis du vil være godt forberedt til din fødsel.

Pris: 800 kroner
Varighed: 60 min

Afbud skal ske seneste 24 timer før din tid ellers betales 50 % af prisen.

AMNING

 Det kan være altafgørende at være klædt på til netop det. Amningens succesrate afhænger nemlig i høj grad af, hvordan I har det. Tryghed kommer i takt med god forberedelse. 

Vi tilbyder derfor ammeforberedelse og ammehjælp i klinikken eller privat.